Algemene-voorwaarde

Privacy Policy Platformpower2hosting

Regels en normen

wij Gaan Gaan er vanuit dat je de Standaard Regels Weet maar al is dat niet het geval hier komen ze op een rijtje ..

wij Gedragen ons op alle Chats en maken Geen Schuinen/Racistisch/Dreigende opmerkingen Worden niet toegestaan hier wordt door De rooms Eigenaren Goed op Gelet HOU HIER REKENING MEE bij het niet houden van Regels in de Room van Gehele Irc network wordt per kamer Geregeld dus Er kunnen nog meer Regels van pas zijn ! power2hosting heb een norm en Dat het op alle IrC Gezellig Gechat kan worden ! wij van power2hosting heb Eigen Regels die kan u via de algemene website inzien wilt je meer weten neem Dan contact op via onze algemene website via Contact

Functionele cookies

Cookies stellen ons in staat uw browser te herkennen. We gebruiken deze functie om er voor te zorgen dat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw hoeft in te loggen als u gebruik maakt van deze website.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met hendrik@Power2hosting.nl of via #help

Disclaimer

Diensten worden geleverd zonder garanties of voorwaarden, van welke aard dan ook. De aanbieder van de dienst wijst alle, in de mate dat dat door de wet is toegestaan, garanties en voorwaarden, expliciet of impliciet, af, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, garanties en voorwaarden van verkoopbaarheid, kwaliteit van diensten, overeenstemming met de beschrijving en geschiktheid voor een bijzonder doel. De aanbieder van de dienst verzekert niet dat diensten ononderbroken of zonder fouten zal werken, dat storingen verholpen worden, of dat deze site of server die deze dienst volstrekt vrij is van virussen of andere schadelijke componenten. De aanbieder van de dienst verzekert niet dat de materialen of het resultaat van het gebruik van de materialen, door de server verstrekt of afkomstig van derden, correct, precies, op tijd, betrouwbaar en dergelijke zijn. De aanbieder van de dienst heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van een chatfaciliteit waarbij geen sprake is van door de aanbieder gefaciliteerde fysieke afspraken of andere communicatievormen. Door gebruik te maken van de dienst verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de niet geverifieerde identiteit, authenticiteit en/of oprechtheid van medegebruikers. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de dienst en de juistheid daarvan. Indien zich in de inhoud van de dienst overeenkomsten voordoen met bekenden, dan kunnen deze op toeval berusten of voortvloeien uit het zich voordoen als een ander door medegebruikers. Tip, mensen doen zich online anders voor dan ze zijn!

platform Streams .

wij zijn niet Verantwoordelijk voor de Players van de radio’s die op onze website staan bij het plaatse van de Players zijn de eigenaars van de streams Zelf Verantwoordelijk van de Stream plaatsing al is er dus geen licentie bij de op gegeven stream gegevens dus hou daar Rekening mee !