artiestenlijst

Achtergrond

14 APRIL 2022

Nieuwe single volkszanger Mart Hoogkamer

‘Vergeet Nooit Waar Je Vandaan Komt’ is de nieuwste single van volkszanger Mart Hoogkamer.De single is opgenomen tijdens zijn concerten op 08 en 09 april in de RTM Stage ( Ahoy) te Rotterdam.

 

Bekijk en beluister via Youtube ‘Vergeet Nooit Waar Je Vandaan Komt‘.

 
 
13 APRIL 2022

Nieuwe single Frank van Etten

Het gaat maar door met de ondernemende Frank van Etten uit Apeldoorn, onlangs nog een Gouden Award voor ‘Leef Als Een Zigeuner’, miljoenen views en streams van zijn intussen achtenswaardige repertoire in het volkse genre. Elke dag opnieuw is hij wel ergens te horen met zijn hits op de Nederlandstage stations waar hij razend populair is.

Frank is niet alleen een voortreffelijke zanger maar is ook  vaak te vinden in zijn eigen studio Melody Music Sound en zijn terugkeer op het befaamde NRGY Music label zal zeker weer een flinke boost geven aan zijn succesvolle carrière blijkens zijn heerlijke, zelf geschreven, nieuwe single ‘Alles Wat Ik Nodig Heb’ geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

 
 
8 APRIL 2022

Nieuwe single Henk Dissel

Henk Dissel brengt met zijn nieuwe single ‘Kampioen’ een ode aan de kroegen, de stad, het meisje aan de bar en zijn vrienden: Die zijn nét kamioen

’ het gevoel van overwinning. Iedereen kan een kampioen zijn! Je kunt met je vrienden een sportwedstrijd hebben gewonnen, maar het kan ook om een persoonlijke prestatie gaan. Ook kan bijvoorbeeld een vriend of familielid voor jou een winnaar zijn. ‘’Voor mij kan Iedereen een kampioen zijn. Daarvoor hoef je niet per se een competitie te winnen, het gaat om het gevoel. Voor iemand kan bijvoorbeeld zijn moeder een kampioen zijn of misschien heb je een persoonlijk doel behaald of een lastig moment overwonnen”. Aldus Henk Dissel. Henk hoopt dat het in alle sportkantines van Nederland feest kan zijn! Hij start daarom een speciale actie: Een aantal weken lang kan iedere sportclub in Nederland en België zich aanmelden om een eigen versie van de single te winnen. Deze versie komt vervolgens overal online en is daarmee het eigen clublied voor alle winnaars.

 
7 APRIL 2022

Ook volkszanger kiest voor een dame aan zijn zijde.

Het leven van John de Bever lijkt nu al een echte soap te worden.

De zanger, die vandaag zijn 57ste verjaardag viert en momenteel druk is met de opnamen van de RTL-realityserie ‘De Bevers’, heeft namelijk zijn hart verpand aan een nieuwe liefde. En deze liefde is niet alleen een oude bekende van de volkszanger, maar ook een vrouw!

Niemand minder dan Corry Konings, nog steeds de meest succesvolste zangeres van het levenslied, wist bij de zanger een gevoelige snaar te raken. Het gebeurde tijdens een recent samenzijn in hartje Brabant. De twee vrienden voor het leven haalden herinneringen op, keken elkaar in de ogen en wisten het toen zeker: “Wij gaan samen verder”.

Hun jarenlange vriendschap en wederzijdse liefde voor het Nederlandstalige levenslied smelt samen tot een prachtig duet waar de vonken van af spatten. In Een Vriend Voor Het Leven’ zingen Corry & John’ over wat echt belangrijk is in het leven: vriendschap. Een vriendschap die er altijd is en waar je altijd op kunt bouwen.

Artiesten lijst van RadioEmmerhout .

druk op de artiesten naam en je wordt eenvoudig door gelinkt naar de betreffende site

RadioEmmerhout probeert Het Uw alle gemakkelijk te maken ! 

staat je artiest er nog niet bij meld dit dan Bij RadioEmmerhout.

NEDERLANDSTALIG D

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter D

NEDERLANDSTAIG E

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter E

NEDERLANDSTALIG F

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter F

NEDERLANDSTALIG G

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter G

NEDERLANDSTALIG H-I

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter H – I

  •  

NEDERLANDSTALIG J

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter J

  •  

NEDERLANDSTALIG K

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter K

NEDERLANDSTALIG M

NEDERLANDSTALIG P -Q

NEDERLANDSTALIG T

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter T

NEDERLANDSTALIG U – V

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter U – V

NEDERLANDSTALIG W-X-Y-Z

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter W – X – Y – Z

NEDERLANSTALIG N-O

Hier vind u alle nederlandstalige artiesten beginnend met de letter N – O

NEDRLANSTALIG L

VERGETEN MUZIEK

0%